Menu

Vi skal værne om vores fælles byrum – med arkitektonisk tilpassede altaner

En altan er aldrig bare en altan, en monteringsopgave, ekstra kvadratmeter. En altan er frihed til at være udenfor i fred, en sikkerhedsmæssig tillidserklæring, et byarkitektonisk ansvar vi som altanproducenter bærer og bør tage alvorligt. Tillad mig at uddybe.

Alle elsker altaner – men hvorfor?
Ejendomsmæglerne, kommunerne og andelsforeningerne ved det. Lejlighedsbeboerne siger det og blogger om det. Og vi som producenter forstår det godt: At alle elsker altaner.

Og hvorfor gør vi så det? Hvorfor vækker 2-4 ekstra kvadratmeter så stor lykke?

Fordi en altan repræsenterer og muliggør det frie og rolige liv, vi som travle bymennesker drømmer om – og for manges vedkommende – længes efter i en hektisk hverdag med job, børn, sport og forpligtigelser. Altanen bliver med andre ord rammen om dét, der giver os ro, mental balance og overskud i hverdagen. Om det så er en lur i en hængekøje med den yngste på maven, entusiastisk grøntsags- og blomsterdyrkning eller drinks med vennerne en fredag eftermiddag, altanen er vores ’helle’.

Det mener jeg er vigtigt at omfavne og imødekomme som virksomhed. Vi sælger ikke jern og stål, gulv og gelænder. Vi sælger et ’helle’ i hverdagen – et frirum, hvor altanejerne kan trække stikket på verden og bare være. Trække vejret frit, kigge på himlen eller beundre børnene, der leger i solen.

Og derfor er en altan ikke bare kvadratmeter med et hegn omkring. Frirummet skal være sikkert, lækkert, tilpasset og give ejeren det følelsesmæssige rum, hvor drømmen om fred, grøntsager eller andre fornøjeligheder kan udleves. En altan er livskvalitet i fast form – og det placerer mildt sagt et vigtigt ansvar på os som producent, som vi i hvert tilfælde hos Balco Kontech er meget bevidste om – og stolte af.

 

Læs hele artiklen her: https://issuu.com/prosedo/docs/bogen_web (side 24-25)

ALTANER FRA BALCO OG BALCO KONTECH

Balco tilbyder komfortable, flotte og økonomiske altanløsninger, der løfter miljøet både inde og ude.

ÅBNE ALTANER

ÅBNE ALTANER

Vores åbne altaner og indglasningsprodukter giver beboerne en fantastisk mulighed for at komme ud i det fri.

LÆS MERE OM VORES ÅBNE ALTANER

ALTANER FRA BALCO

Balco tilbyder komfortable, flotte og økonomiske altanløsninger, der løfter miljøet både inde og ude.

GLASINDDÆKKEDE ALTANER

GLASINDDÆKKEDE ALTANER

Er du interesseret i glasinddækkede altaner? Her kan du se mere om Balcos glasinddækkede altaner.

LÆS MERE OM VORES GLASINDDÆKKEDE ALTANER

SVALEGANGE

SVALEGANGE

Er du interesseret i svalegange? Her kan du se mere om Balcos svalegange.

OM VORES SVALEGANGE

Ikke bare en altan

Standardløsninger duer ikke, når vi taler altaner. Ejendommens udtryk, juridiske restriktioner og sikkerhedskrav er bare et par af de faktorer, som har indflydelse på en altans størrelse og udseende. Måske hele altanen skal være i stål, eller måske et trælook er bedre passer bedre til ejendommen. Det kan også være, at en glasinddækket altan er det oplagte valg.

Balco Kontech er specialiserede i at tilpasse den enkelte altan, så den passer til det enkelte projekt. I tæt samarbejde med arkitekt, bygherre og beboere finder vi frem til den helt rigtige løsning. Blandt andet ved at tage højde for udsmykning som f.eks. et gesimsbånd og ejendommens og kvarterets udtryk generelt.

Vil du vide mere om mulighederne?

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os direkte

Vil du høre mere om BALCO KONTECHS løsninger

Indtast navn, telefonnummer og e-mail – så kontakter vi dig.

Vil du gerne vide mere om vores glasinddækkede og åbne altaner? Kontakt os