OM BALCO KONTECH

BALCO KONTECH er en af Danmarks største altanproducenter. Vi designer og producerer selv vores altaner, og derfor får du et unikt og helt igennem dansk kvalitetsprodukt.

Vores produktion er specialiseret med fuldautomatiske svejserobotter, der sikrer optimale svejsninger på altanerne. Ligesom vores montageteams, der omfatter smede, tømrere samt murere, alle har stor erfaring med at montere vores mange forskellige altaner.

Presse kontakt Salgschef Henrik Bjørndal på tlf. 5148 9275 eller via mail henrik(a)kontech.dk

BROSCHURE

Vedhæftede pjece er en informations folder, som orienterer dig om hvordan vi tilgår arbejdet med din nye altan.

Kom godt i gang (opslag)

Kom godt i gang (pdf for download)

 

Når arbejdet er færdigt, og vi har har afleveret din nye altan, forestår der noget vedligehold, pjecen beskriver kort hvordan du skal forholde dig til de enkelte

detaljer på altanen, så du bevare en pæn og nydelig altan mange år fremover.

Vedligeholdelse af altanen (opslag og download)

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Q: Kan vi få altaner på vores ejendom?

A: Som udgangspunkt kan alle få altaner. Hvis man ønsker altaner på sin ejendom, skal der søges om byggetilladelse gennem jeres kommune, hvor man først søger om en arkitektgodkendelse, og efterfølgende en statisk godkendelse. Kontech er behjælpelig med at udfærdige projektet kontakt os på salg@kontech.dk.


Q: Hvor store altaner kan vi få ?

A: Der er ingen begrænsninger på størrelsen af altanen, dog kan den kommune du bor i have nogle restriktioner, som gælder dybde, og ophængningsmetode. Vores konsulenter har en stor erfaring i hvilke krav de enkelte kommuner har, og hjælper gerne til, så der ikke søges forgæves.


Q: Kan vi få vores altaner inden sommer?

A: Processen for at få en altan, kan strække sig over en længere periode, alt efter kommunens behandlingstid, og naturligvis vores produktionstid. Den samlet behandlingstid hos kommunerne kan nemt løbe op i 3-5 måneder inden de sidste godkendelser er på plads, dertil skal der produceres og monteres, hvilket er lidt afhængigt af antal og udformning. Vi vil gøre alt for at få gennemført projekterne hurtigst mulig, så i får så tidligt glæde af jeres nye altan som det er muligt.


Q: Hvad koster en altan?

A: Prisen på en altan afhænger helt af antal, størrelse og udformning, samt en masse ting omkring den den ejendom som den skal monteres på. I samråd med vores dygtige tekniske salgskonsulenter, er det muligt at få et overslag på omkostningerne ved at få nye altaner på sin ejendom.