Menu

BALCO KONTECH er en af Danmarks
største altanproducenter

Altan med det hele

Med mere end 35 år i branchen er Balco Kontech Europas førende leverandør af innovative og komplette altanløsninger til både eksisterende ejendomme og nybyggeri. Med ‘komplette altanløsninger’ mener vi, at vi ikke bare designer og producerer varen – som totalleverandør sørger vi for alt: præsentation af muligheder, projektering, byggetilladelser, produktion og montering. Vi er kort sagt med i hele processen, fra drømmen begyder at spire, til den færdige altan er klar til at danne ramme om masser af gode udendørsstunder.

Standardløsninger duer ikke, når vi taler altaner. Ejendommens udtryk, juridiske restriktioner og sikkerhedskrav er bare et par af de faktorer, som har indflydelse på en altans størrelse og udseende. Måske hele altanen skal være i stål, eller måske passer et trælook bedre til ejendommen. Det kan også være, at en glasinddækket altan er det oplagte valg.

Balco Kontech er specialiserede i at tilpasse den enkelte altan, så den passer til det enkelte projekt. I tæt samarbejde med arkitekt, bygherre og beboere finder vi frem til den helt rigtige løsning. Blandt andet ved at tage højde for udsmykning som f.eks. et gesimsbånd og ejendommens og kvarterets udtryk generelt.

Brochurer

Vil du vide mere om mulighederne?

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os direkte

Vil du høre mere om BALCO KONTECHS løsninger

Indtast navn, telefonnummer og e-mail – så kontakter vi dig.

Vil du gerne vide mere om vores glasinddækkede og åbne altaner? Kontakt os