Menu

Balco Kontech Altaner får ny administrerende direktør

Charlotte Brunberg Lauritsen har valgt at søge nye udfordringer, og bliver erstattet af en gammel bekendt af Balco Kontech, nemlig Johan Söderling.

Først og fremmest vil vi gerne takke Charlotte for det store arbejde og den kæmpe indsats, hun har ydet for Balco Kontech gennem årene. Både som direktør i Kontech inden opkøbet af Balco, men også i perioden med integrationen af de to selskaber, til en overdragelse med en ordrebog der strækker sig langt ind i fremtiden. Charlotte har været med til at samle og fokusere Balco Kontech – og ikke mindst indsatsen omkring en integration af Balco Kontech til det vi kender i dag, som en del af Europas førende og største leverandør af innovative og komplette altanløsninger.

Den nye direktør Johan Söderling er fundet i egne rækker, da han i over 20 år har arbejdet i Balco. Senest igennem sin stilling som direktør og salgsansvarlig for Balco i Danmark. I rollen som administrerende direktør for Balco Kontech kan vi trække på Johans mange års erfaring i moderselskabet, og hans skærpede fokus på salget af de gode og flotte løsninger, som vi leverer til vores kunder. Den fulde integration af Balco og Kontech er dermed også realiseret. Det betyder, at alle medarbejdere nu sidder under samme tag i nyrenoverede lokaler på Hammerholmen, hvor et nyt flot showroom med både åbne- og glaslukkede altaner også er på vej – et samlet Balco Kontech, der vil give mange nye muligheder i et marked i vækst.

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Johan Söderling på js@balco.dk eller på 2814 1350

ALTANER FRA BALCO OG BALCO KONTECH

Balco tilbyder komfortable, flotte og økonomiske altanløsninger, der løfter miljøet både inde og ude.

ÅBNE ALTANER

ÅBNE ALTANER

Vores åbne altaner og indglasningsprodukter giver beboerne en fantastisk mulighed for at komme ud i det fri.

LÆS MERE OM VORES ÅBNE ALTANER

ALTANER FRA BALCO

Balco tilbyder komfortable, flotte og økonomiske altanløsninger, der løfter miljøet både inde og ude.

GLASINDDÆKKEDE ALTANER

GLASINDDÆKKEDE ALTANER

Er du interesseret i glasinddækkede altaner? Her kan du se mere om Balcos glasinddækkede altaner.

LÆS MERE OM VORES GLASINDDÆKKEDE ALTANER

SVALEGANGE

SVALEGANGE

Er du interesseret i svalegange? Her kan du se mere om Balcos svalegange.

OM VORES SVALEGANGE

Ikke bare en altan

Standardløsninger duer ikke, når vi taler altaner. Ejendommens udtryk, juridiske restriktioner og sikkerhedskrav er bare et par af de faktorer, som har indflydelse på en altans størrelse og udseende. Måske hele altanen skal være i stål, eller måske et trælook er bedre passer bedre til ejendommen. Det kan også være, at en glasinddækket altan er det oplagte valg.

Balco Kontech er specialiserede i at tilpasse den enkelte altan, så den passer til det enkelte projekt. I tæt samarbejde med arkitekt, bygherre og beboere finder vi frem til den helt rigtige løsning. Blandt andet ved at tage højde for udsmykning som f.eks. et gesimsbånd og ejendommens og kvarterets udtryk generelt.

Vil du vide mere om mulighederne?

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os direkte

Vil du høre mere om BALCO KONTECHS løsninger

Indtast navn, telefonnummer og e-mail – så kontakter vi dig.

Vil du gerne vide mere om vores glasinddækkede og åbne altaner? Kontakt os