Menu

BALCO OFFENTLIGGØR NOTERING PÅ NASDAQ STOCKHOLM

Balco Group AB, en førende leverandør af altan- og balkonløsninger i Nordeuropa og den koncern

, som Balco Kontech A/S er en del af, har sammen med selskabets ejere besluttet at gennemføre en proprietær spredning af Balcos aktier gennem notering på Nasdaq Stockholm. Den første handelsdag forventes at være den 6. oktober 2017.

Siden etableringen af Balco i 1987 i Växjö, Sverige, har virksomheden udviklet sig fra at være en lokal produktorienteret leverandør af konkrete balkoner til en førende markedsorienteret leverandør af glasinddækkede balkonløsninger. Balco tilbyder primært tilpassede og innovative altan- og balkonløsninger under eget mærke til boligforeninger, privatejede, offentlige boliger og byggefirmaer. Balco opererer på sine hovedmarkeder, der består af Sverige, Danmark og Norge samt i Andre Markeder bestående af Tyskland, Finland, Storbritannien og Nederlandene.

Balco er i dag markedsførende på altan markedet på hovedmarkederne. I selskabets øvrige markeder har Balco en stærk ledende position.

Kenneth Lundahl, VD, Balco, kommenterer:

“Balco är ett tillväxtbolag med en ledande position på den snabbt växande nordeuropeiska balkongmarknaden. Vi är en nischspelare som tillhandahåller attraktiva helhetslösningar och som skapar kundvärde genom innovativa produkter, en unik säljprocess och dedikerade medarbetare. Balco fyller 30 år i år och jag kan konstatera att tillväxtresan bara har börjat. En notering är en viktig milstolpe för Balco. Genom en ny ägarstruktur får vi möjligheten att fortsätta bygga framtidens bästa balkonglösningar, att utbilda fler potentiella kunder om Balco-metodens fördelar, samt expandera och ta del av den enorma marknadspotentialen. Vi i ledningen och styrelsen ser fram emot att fortsätta vår resa som ett börsnoterat bolag och skapa värde för såväl befintliga som nya aktieägare.”

For mere information om Balco, tilbud og børsintroduktion, besøg venligst firmaets hjemmeside www.balcogroup.se

For mere information kontakt:

Cecilia Lannebo, kommunikationschef og ansvarlig for investering, Balco

cecilia.lannebo@balco.se +46 722 208 277

Balco Group i korthed:

Balco er et vækstvirksomhed, der tilbyder innovative, patenterede og energibesparende altan- og balkonløsninger af høj kvalitet. Virksomhedens tilpassede produkter bidrager til øget sikkerhed, livskvalitet og værdiforøgelse til boliger i flerfamiliehuse. Balco styrer gennem en decentraliseret og effektiv salgsproces hele værdikæden – fra produktion til levering. Virksomheden, der blev grundlagt i Växjö i 1987, har 310 medarbejdere, er markedsleder i Norden og opererer på flere markeder i Nordeuropa. Omsætningen i 2016 udgjorde SEK 802 mio.

Vil du høre mere om BALCO KONTECH’S løsninger

Indtast navn, telefonnummer og e-mail – så kontakter vi dig.

Vil du gerne vide mere om vores glasinddækkede og åbne altaner? Kontakt os